HBS Amicitia 1893

Handboogschutterij Cadier en Keer

6 juli 2019 : Clubfeest Amicitia 1893

Op 6 juli a.s. hebben wij weer het jaarlijkse clubfeest. Hierbij ontbreekt ook dit jaar geen Cloutschieten. Daarna is er voor voedsel en drank gezorgd. Samen met de vele leden maken we er dan een leuke dag van! Zorg dat je erbij bent!

Locatie en exacte tijdsplanning wordt nog bekend gemaakt.

Aanvang is wel al bekend : Vanaf 15:00u starten we!

Zomercompetitie 2019

De zomercompetitie is inmiddels 4 ronden onderweg.
Zeppe en Thijs maken het iedere week weer een beetje moeilijker!

De data van de resterende ronden zijn vanwege het drukke programma in juni aangepast:
7 juli, 18 en 25 augustus, 1,8 en 15 september.

Zomercompetitie

Jeugddag 2019 groot succes!

Op 5 mei vond de Jeugddag 2019 plaats. De Jeugd van Amicitia beleefde een prachtige dag! Klik op Jeugddag 2019 bij de Jeugd.

Sjeng 2019

Op 6 januari 2019 werd weer geschoten om de Sjeng Trofee.

Op een hartvormig blazoen werd geschoten om de meest begeerde trofee van Amicitia 1893. En dit maal was Mitanda Dobbelsteijn de meest Gelukkige schutter! Proficiat Miranda!

Grote SchoonmaakZaterdag 9 maart vond de Grote Schoonmaak plaats. Maar liefst 21 leden waren present om allerlei grote en kleine karweitjes aan te pakken.
Zo werd het stramiet van de wagens vervangen, de daken vernieuwd, kreeg de tuin een onderhoudsbeurt en werd in het lokaal alles gepoetst. In de pauze hebben we genoten van koffie met vlaai en na afloop nog lekkere broodjes met worst om ook de maag te vullen.


Iedereen bedankt voor de inzet!


NK Barebow 2019

Op 2 maart werd in Horst het NK Barebow geschoten. Ook schutters van onze vereniging deden aan het eerste kampioenschap mee. Ben Snijckers behaalde de 30e plaats (410 punten). Paul Jacob bereikte de 19 plaats met 456 punten en Francis Beckers (476) reikte zelfs tot de kwart finales en behaalde de 7e plaats. Het NK werd gewonnen door Twan Cleven (550).

Winnaars Zomercompetitie 2018

Tijdens de Algemene Ledenvergadering en op zondag 25 november werden door Zeppe en Thijs de winnaars van de Zomercompetitie bekend gemaakt.

Bij de volwassenen scoorde Danny de meeste punten en bij de jeugd werd Viggo tot winnaar uitgeroepen!

Alle leden bedanken de organisatie , Zeppe en Thijs voor een geweldig toernooi. We hopen dat er volgend jaar nóg meer schutters aan dit evenement gaan meedoen.

Zeppe en Thijs reiken de prijzen uit

Winnaar Viggo

Winnaar Danny

Wethouder Jacobs opent Jeugdcompetitie!

Op zondag 21 oktober opende wethouder Jacobs van gemeente Eijsden-Margraten op feestelijke wijze de Jeugdcompetitie 2018-2019!
Onder applaus schoot de wethouder een pijl op de 18 meter, en gaf daarmee het startsein aan de 13 jeugdige schutters om aan hun eerste wedstrijd van dit seizoen te beginnen. Het belooft een spannende strijd te worden, tussen de 6 meiden en 7 jongens!

Warm onthaal nieuwe koning Amicitia 1893

Traditiegetrouw op de tweede pinksterdag: Het koningsschieten van Amicitia 1893.
Het voorspelt een mooie dag te worden wat het weer betreft. En zo geschiede…

Na een motiverende speech van onze penningmeester, was het moment aangebroken om de degens te kruisen… Wie wordt de koning 2018? Kan Ben het koningsschap prolongeren? Of wordt het een nieuw gezicht?
Het werd een warm gevecht, vooral in de zon. Pas op het einde van de strijd werd duidelijk wie de fel begeerde titel mee naar huis mocht nemen. Het verschilde uiteindelijk maar één punt met de nummer twee, Eddy Vaessens. Het was voldoende om Jo Warnier, met trots gevuld, zijn zoon, Mathijs te mogen feliciteren met het koningschap 2018. Hartelijk gefeliciteerd Mathijs Warnier!

Daar drinken we een biertje of een wotter op.

Uitslag koning 2018