Handboogschutterij Cadier en Keer

Jeugddag 2019

De Jeugd van Amicitia 1893

Op 5 mei vond weer een Jeugddag plaats. De deelnemende 13 jeugdleden beleefden een geweldige dag die bol stond van uitsloven, spanning, muziek en lekker eten!
Melissa, Mylene, Orelie, Dieuwertje, Frauke, Tessa, Nienke, Wesley, Arthur, Tibbe, Dominick, Thijs en Viggo verzamelden om 10:00 uur in het verenigingslokaal, genoten van een kopje thee en hadden geen idee wat hun deze dag boven het hoofd hing!
Harry vroeg de groep om zich in twee groepen te delen die de strijd met elkaar zouden aanbinden. Er werd gekozen voor: de mannen tegen de vrouwen!
Oscar, Richard, Raymond en Harry brachten de jongelui naar FunValley in Eijsden. Daar startte al snel de eerste battle: Een gevecht met laserguns barstte los! Na een kwartier waren alle vrouwen ‘Game Over’ ! Na een tweede kansloze nederlaag van de meiden werd besloten de groepen opnieuw in te delen. Nu werd de strijd spannender!
Spelers met namen als Panini, Thanos en Viggovarken streden tot ze er bijna bij neervielen! Na 2,5 uur rennen was het tijd voor een broodje, fruit en een flesje water. Na de middagpauze begon het spannende deel: De groep werd weer ingedeeld: een groep van 7 ging naar de Lodge, een groep van 6 onverschrokken puzzelaars ging naar de volmaakt donkere Dark Room om te proberen zich in 1 uur tijd naar buiten te puzzelen. Beide groepen slaagden er echter net niet in aan de Escape Room te ontsnappen!

Niet teleurgesteld, maar vol spannende verhalen gingen we met de auto terug naar Cadier en Keer. Daar stond de volgende verrassing alweer te wachten: 16 Afrikaanse trommels stonden in een kring opgesteld. Wieke Severijns heeft ons enkele leuke ritmes geleerd en al spoedig klonk het in het lokaal alsof we in een Afrikaans oerwoud waren!

In de tussentijd heeft Ruud de BBQ opgewarmd en genieten de jongelui en begeleiders van een heerlijke maaltijd. En dat nog wel buiten in het zonnetje!
Wie er niet bij was, heeft wat gemist…zorg dat je er volgend jaar wel bij bent!