Handboogschutterij Cadier en Keer

Jeugddag 2023

Op 28 oktober beleefde de jeugd van Amicitia 1893 weer een Jeugddag. Het was alweer een aantal jaren geleden dat dit kon worden georganiseerd. Een jaar eerder werd er geld opgehaald door het Kerstdiner te organiseren. Ook een sponsor deed een duit in het zakje en zo kon een geweldige dag worden georganiseerd:

De dag begon al vroeg met een spelletje Golf op het 3D terrein: met tuingereedschap als slaghout moest de bal in zo weinig mogelijk beurten in de emmer worden geslagen!
Na een kopje thee en het opspannen van de bogen kon aan het tweede spel worden begonnen: op fantasiedoelen werd geschoten, en na 30 pijlen werd de score bekeken. Izabella bleek de winnaar van dit spel en mocht als eerste een keuze maken uit de vele prijzen. Arnaud, Rudi, Linn, Kaimei, Emir, Hiddo en Ruben maakten ook hun keuze.

De lunch werd verzorgd door Vera, de soep en de broodjes smaakten goed! Daarna gingen we met 3 auto’s naar Valkenburg voor een aantal spannende activiteiten! Het laser-gamen in de grot bleek een luidruchtig lichtspektakel! Arnaud bleek de meest trefzekere deze keer! Toen ging het met de kabelbaan naar boven en wachtte ons een heerlijk borrelhapje. Met de buik weer vol ging het vervolgens weer hard naar beneden in de Rodelbaan! Ruud en Hans konden de snelheid van de jonge gasten natuurlijk niet echt bijhouden…
Bij het Adventure golf (dit keer met echte clubs) deden de oudjes (Harry en Hans) het iets beter.
Na een laatste drankje en uitwisselen van ervaringen ging de reis weer terug naar Cadier en Keer.

Klik hier voor de foto’s