Handboogschutterij Cadier en Keer

Jeugdweekend 2014

En eindelijk was het dan weer zover!
5 en 6 juli werd door de begeleiders van de jeugd het inmiddels jaarlijkse weekend voor onze jeugd georganiseerd!
Zaterdag vertrokken 8 jeugdleden met hun begeleiders Jo, Harry, Adri en Ruud als extra chauffeur naar Korem in Belgie. Vandaar vetrokken we per kano over de Maas stroomafwaarts.
Adri had al meteen een natte broek bij het instappen, Jo verdween kopje onder bij de eerste stroomversnelling en knokte een kwartiertje om zijn kano weer boven water te krijgen.
Maar ook Maarten en Douwe hielden het niet droog. Kelly werd door Adri een handje geholpen! De een wat natter dan de ander arriveerde bij het aanlegpunt. Met de bus weer terug naar het clubhuis. Birgitte had de macaronie al bijna klaar dus we konden meteen aan tafel!  Eerst natuurlijk droge kleren aangetrokken want er stond een flinke wandeling op het programma! In 3 groepjes werd de jeugd naar Gasthuis gebracht. De wandeling voerde door velden en bossen, langs de Julianagroeve weer naar het clubhuis. Onderweg werden opdrachten uitgevoerd en vragen beantwoord.
Door de regen en misschien toch al wat vermoeidheid kwamen de kids toch wat later weer bij het clubhuis dan werd verwacht: De WK wedstrijd Nederland-Costa Rica was al begonnen….
Gelukkig duurde die wedstrijd nog heel lang….zo lang dat een enkeling zelfs al in slaap was gevallen!
Zondag was het gelukkig weer droog en prachtig weer om een wedstrijd in het bos te gaan schieten.
Tegen 12 uur kwamen de ouders hun kroost weer ophalen en maakte Harry de uitslag van de speurtocht en de wedstrijd bekend.
Het was weer een heel geslaagd weekend…Iedereen die een bijdrage heeft geleverd: BEDANKT !