Handboogschutterij Cadier en Keer

Clubfeest 2019

17 augustus 2019…

Op de achtergrond dreunt de bas van de muziek van vv keer, maar op ons terrein is er veel te doen op deze ietwat regenachtige middag…

Ons jaarlijkse clubfeest is dan wel uitgesteld, maar niet afgelast. Ons bestuurslid Harry heeft zich enorm in de bocht gegooid om, zoals hij het zelf noemt, een ludieke wedstrijd te ‘ontwerpen’. We merken al gauw dat het hem niet alleen goed is gelukt, maar dat het ook door de doorgewinterde “baanschutters” erg wordt gewaardeerd. Begonnen werd er met een uitgebreide uitleg over hoe men moest schieten (men mocht immers niet met de eigen gewende boog schieten) en wat de puntentelling is.

De wedstrijduitslag zou op zich laten wachten omdat eerst de jubilarissen even in het zonnetje gezet werden. Jean Pluijmakers is al 60 jaar bij onze vereniging en Ad Boumans een respectabele 50 jaar. Daar moest op gedronken worden!

Ook werd er voor de inwendige mens gezorgd. De BBQ was gereed en gezien de snelheid waarmee werd opgeschept door onze hongerige leden, waren de leden dit ook.

Aansluitend werd er (twee weken voor de start van een nieuw seizoen) nog de prijsuitreiking van de wintercompetitie gedaan door Jef Engelen. Dit werd bijna fataal 🙂 voor de rug van Mathijs die met drie medailles het podium mocht verlaten (hoogste gemiddelde, meeste tienen en meeste negens).
Winterkoning werd Harry Nijssen. De PG Trofee ging naar Raymond God (beste senior na de winnaar) en de PB Trofee naar Miranda Dobbelsteijn (beste veteraan na de winnaar).

Bekijk hier de eindstanden.

De aandacht werd ook weer opgeëist door Harry die op zinderende, zenuwslopende en theatrale wijze de uitslag van onze ludieke wedstrijd bekend maakte. Op de foto’s zie je de winnaars met cadeaubonnen glunderen.